Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Як відомо, пара вже живе разом у Києві.

Зараз Аня і Міша проводять відпустку на популярному турецькому курорті Каппадокії, а компанію їм склала група з 20 осіб.

Заливако порадував багатотисячну аудиторію в Insta Stories зворушливим знімком, на якому він зображений з Богдан. Парочка радісно на тлі скелі танцює. У кадрі відображений момент, коли "Холостяк" піднімає кохану в повітря, нахиливши її в сторону.

"Опча", - лаконічно підписав фотографію Міша.

Анна Богдан і Михайло Заливако, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

До речі, переможниця проекту також поділилася в соцмережі емоціями від подорожі до Каппадокії.

"Ще одна наша спільна подорож ❤️ Як же круто розділяти разом ці емоції 😍 Каппадокія летить у скарбничку бажань, які збулися. Попереду ще багато-багато міст і країн, які ми хочемо відвідати разом", - зазначила Анна.

Раніше ми писали про те, що Анна Богдан зізналася, що робить її щасливою, і це не "Холостяк" Заливако: "Дві руки, дві ноги".

Нагадаємо, "Холостяк" Заливако мало не посивів: українцям показали найпримхливішу учасницю шоу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юля "Зайка" з "Холостяка" видала, як заробляє 40 тисяч на місяць: "Ближче до справи". Юлія Бельченко розкрила секрети своєї професії.

Також портал Знай.uа писав, що Анна Богдан поскаржилася на "Холостяка" Заливако через захоплення їжею: "І це все йому".