В Одесі у місцевих жителів стався конфлікт у місцевих жителів з правоохоронцями. Все через продавця черешні.

З'явилося відео, в якому місцеві жителі відбивають у місцевого дільничного молодого хлопця. Торгівця затримали із застосуванням сили як особливо небезпечного злочинця, уклавши обличчям на землю, передає телеграм-портал "Одеса як вона є".

При цьому місцеві жителі скаржаться на те, що поруч є стихійний ринок, який ніхто не чіпають. Є припущення, що хлопець відмовився платити хабар.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Відзначимо, що зараз на черешню досить висока ціна. В результаті холодної весни, вегетація рослин затрималася на цілих два тижні. У зв'язку з цим, в Україні помітили зростання цін на овочі та фрукти.

Експерти говорять про те, що таке подорожчання цілком обґрунтоване, адже весна була дійсно холодна, і вегетація рослин затрималася як мінімум на два тижні.

Наприклад, в Одесі покупці помітили черешню, один кілограм якої коштує «всього лише» 680 гривень.

Нагадаємо, раніше У " Пузатій Хаті "клієнту попалася котлета з поліетиленом: як виглядає" новий рецепт " фаршу Наживо.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Після таких покупок-тільки в душ: магазин модного одягу налякав українців примірочними з брудом.

Також "Знай.uа" писав, що Після розморожування вже зовсім не 400 грам: українець роздрукував упаковку з креветками і показав реальну вагу і обман магазину.