Відома телеведуча і зірка програми "Орел і Решка" Регіна Тодоренко, яка є дружиною російського співака Влада Топалова, часто розповідає про кумедні моменти свого материнства.

Знаменитість, яка виховує сина разом зі своїм чоловіком, часто публіку сімейні фотографії та відеоролики на своїй сторінці в соцмережі Інстаграм, де на неї підписано 8,4 мільйона читачів.

Цього разу Регіна Тодоренко виклала відео, на якому розважає свого сина кумедним віршем про літак, демонструючи при цьому всю свою артистичність. Телеведуча, зокрема, розповіла і навіть продемонструвала, як вони жартома збиралися "збити" палкою літак: "Не попали ми в літалку..."

Регіна Толдоренко, instagram.com/reginatodorenko
Регіна Толдоренко, instagram.com/reginatodorenko

"Мама Регіна в справі) Ох вже, це дитинство, який прекрасний час) Викласти продовження? #Леталка , Усачов", - написала вона в описі до відео. Регіна Тодоренко

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Як, же цікаво молодці дуже здорово.❤️❤️❤️❤️❤️", "Принадність мама і синок!!!🔥 🔥 🔥 💝 🎁 💝 ", "Миле відео 😍 😍 😍", - пишуть прихильники Тодоренко в коментарях до відео.

Нагадаємо, напередодні 14 червня знаменитості відсвяткувала свій день народження - їй виповнився 31 рік. З цього приводу Регіна разом з маленьким сином Мішею, а також великою сім'єю вирушила на один з курортів Туреччини.

Коментарі, instagram.com/reginatodorenko
Коментарі, instagram.com/reginatodorenko

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, Клопотенко розповів, як вболівав за збірну України на Євро-2020: "На кулаці слід від зубів". Клопотенко поділився потужними емоціями від гри Україна-Нідерланди