Євген Клопотенко, відомий український кулінар та популяризатор українських гастрономічних традицій, розповів про свої емоції від перегляду футбольного матчу між збірними Нідерландів та України.

Відповідне повідомлення він опублікував на власній сторінці в соціальній мережі Instagram.

«Мають бути якісь традиції. Це робить життя більш наповненим. Моя традиція - вболівати за нашу Збірну у всіх можливих чемпіонатах. От Євро-2020, я вже обмалювався синьо-жовтими фарбами і сиджу чекаю. Ну, трохи тримаюся за серце і згадую, коли я так само сидів і тримався за серце», - зізнався Клопотенко.

Він згадав, як напружено дивився матч Україна-Швейцарія в 2006 році, коли жив та працював у Німеччині.

Згадав «Євро-2012», яке відбувалося в Києві, та неймовірну атмосферу, яка тоді панувала в столиці.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У 2016 році Клопотенко дивився матчі Чемпіонату Європи у Франції, коли вчився у Le Cordon Bleu.

«Слідкував за нашими на найбільшому моніторі Парижу. На кулаці тоді залишився слід від моїх зубів», - написав він, додавши, що спогади залишилися на все життя.
«У пам’яті то все дуже потужно та сентиментально. І от сьогодні початок нової історії. Україна-Нідерланди. Я вже відчуваю ті бісові сльози. Слава Україні! Героям слава!», - підтримав нашу збірну Клопотенко.

Пізніше він додав у коментарях, що не варто засмучуватися через програш нашої збірної Нідерландам.

«Не засмучуємось!! Гра була чудова!! Достойна! Це стимул підтримувати нашу збірну ще більше та рухатись вперед», - вважає кулінар.

Нагадаємо, матч Євро-2020 перервали через втрату свідомості Крістіана Еріксена

Як повідомляв " Знай.ua", " Євро-2020" почався з перемоги Італії проти Туреччини: не залишили шансу в Римі

Знай.ua писав, УЄФА здивував "компромісом" щодо форми нашої збірної: більше Криму, Донбасу і " Слава Україні!"