Пандемія коронавірусу призвела до того, що з'явилися гуси-няньки. Так впоратися з проблемою вирішили в Тайвані.

У мешканки міста Тайбей з'явилася кумедна ідея, що зробити з трьома дітьми, коли вони бавляться. Вона запускає в будинок кілька ручних гусей, щоб ті заспокоїли дітей, передає портал Новини Планети.

Перевага ручних птахів в тому, що вони не нападають на людей, проте діти цього не знають і заспокоюватися. "Все геніальне - просто!", поділилася своєю ідеєю багатодітна мама.

Проблема в тому, що через епідемію коронавірусу в Тайвані були закриті сади і школи. Багато батьків намагаються поєднувати роботу і будинок в такому режимі. Діти часто не слухаються, ситуація виходить з-під контролю.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

У якийсь момент жителі Тайбея виявили користь таких тварин і вже готові брати їх в оренду. Адже погодьтеся, їх використовувати набагато простіше, ніж підвищувати на дітей голос і заспокоювати себе.

гуси, Вінниччина, ілюстративне фото
гуси, Вінниччина, ілюстративне фото

Деякі з жителів відзначають, що гуси працюють разом з собаками, проте для них це теж досить серйозне потрясіння.

Нагадавши, українцям показали справжнього господаря чорнобильської зони відчуження: "Хоробрий". Зона відчуження не перестає дивувати українців.

Як повідомляє портал Знай "Найстаріший "львів'янин" відсвяткував 150-річчя - " живий пам'ятник!"

Також "Знай" писав, що На Закарпатті "вибухнув" японець, очевидці не вірять очам:"це вперше".