Днями відбулася прем'єра кулінарного шоу "МастерШеф. Селебріті". Так, у першому випуску проєкту в кулінарній битві зійшлися: Оля Полякова, Аліна Гросу, TAYANNA в команді червоних і Надія Мейхер, Ольга Цибульська, Даша Астаф'єва в команді синіх. Судячи з коментарів в мережі YouTube, глядачам сильно не сподобалося, як себе поводила в шоу Оля Полякова.

Пізніше в мережі YouTube з'явився розбір першого випуску від Нателли Кірс, де блогерка вирішила дізнатися більше про конфлікт "богині" Полякової і Аліни Гросу.

В першу чергу Нателла Кірс дала оцінку поведінці Олі Полякової, назвавши його "скаженим".

"МайстерШеф. Селебреті", скріншот: YouTube
"МайстерШеф. Селебреті", скріншот: YouTube

"Оля Полякова і Аліна Гросу не менш шалене поєднання. Те, що витворяє в кожному шоу Оля Полякова, з корінням вириває мозок, відправляє в лабораторію і повертає назад... Перший раунд - я б це назвала Оля Полякова проти Аліни Гросу.", - розповідає Нателла.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

"МайстерШеф. Селебреті", скріншот: YouTube
"МайстерШеф. Селебреті", скріншот: YouTube

Далі блогерка перейшла до самої суті подій і того "конфлікту", який вже утворився на кухні між Олею Поляковою і Аліною Гросу.

"МайстерШеф. Селебреті", скріншот: YouTube
"МайстерШеф. Селебреті", скріншот: YouTube

"Гросу і Астаф'єва залишаються внизу, щоб відібрати з трьох видів круп рис. Але що завадило Аліні Гросу швидко відбирати рис? Крім того, що її якорем прибило до підлоги, зачіска, нігтики і Оля Полякова вбивала своїм криком, як равлика в нірку. Якби у Аліни Гросу в цей момент в руках опинився вогнегасник, вона б його не замислюючись спустошила. Я думаю, ви здогадалися на кого.", - робить висновки Нателла.

Раніше повідомляли, Оля Полякова закрилася вдома через люту стихію: "Бачите, що відбувається?".

Як повідомляв Знай.uа, Аліна Гросу похвалилася пікантним вбранням, але "зайшло" не всім: "Не сильно роздягнена?".

Знай.uа писав, блюдо Олі Полякової довело до істерики Надю Мейхер на "МайстерШеф. Селебріті": Ектор знайшов багато олії.