Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в четвер, 16 червня. Чого очікувати від прогнозу в ще один літній день.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, розповівши про все більш детально.

Почала синоптик про погоду в Європі. Виявилося, що Німеччина стане в цей день найспекотнішою країною в цьому континенті. Температура повітря прогріється до 30-35 градусів. У Бухаресті, де в четвер гратиме збірна України, погода буде теж досить комфортною - від 22 до 24 градусів тепла, однак, ближче до обіду піде дощ з грозою.

В Україні ж, у четвер, 17 червня найспекотніше буде на півночі, а ось більш свіжа погода очікується в південних областях.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Протягом дня буде від 24 до 27 градусів тепла, а ось в південній її частині всього 20-24. Теж досить комфортно.

Прогноз 17 червня, фото: Facebook
Прогноз 17 червня, фото: Facebook

"Циклон над Кримом і приазов'ям 17-го червня зумовить складну погоду. У південній частині, на Сході і в центральних областях очікуються грозові дощі, місцями сильні зливи, шквалисте посилення вітру і град!Карта 2. На Заході і півночі України дощі блокуватиме антициклон з півночі, північного сходу"-пише синоптик у своєму пості.

Прогноз 17 червня, фото: Facebook
Прогноз 17 червня, фото: Facebook

Опади малоймовірні, тому, парасольку можна сміливо залишати вдома.

У Києві ж цього дня очікується спекотна погода. Протягом дня повітря прогріється до 28 градусів тепла. У П'ятницю і суботу очікується справжнє літо. У столиці буде сухо і сонячно - від 27 до 29 градусів тепла.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, що синоптики готують українців до аномальної літньої спеки :+ 40 градусів і бурі.