Буквально з самого серця української столиці, вулиці Банкової, де розташовується офіс Президента України Володимира Зеленського (Адміністрація Президента) прийшли важливі новини. Українцям показали, чим закінчився ремонт у кабінеті глави держави. Тепер це місце називатиметься "Центр дії Президента".

Про це стало відомо завдяки новій публікації адміністратора спільноти "Прогресивний рух" у Facebook Юрія Назаренка.

Публікація Юрія Назаренка, скріншот: Facebook
Публікація Юрія Назаренка, скріншот: Facebook

"Ремонт на Банковій. Тепер стіни офісу Президента від підлоги до стелі прикрашено штучними джунглями в поєднанні з порожніми бетонними стінами. А над президентом красується неоновий напис "Центр дії президента". Новий дизайн в дусі Піратів Карибського моря", - написав у своєму повідомленні Юрій.

Також варто нагадати нашим читачам, що незважаючи на загострення епідемічної ситуації в країні, профільні управління Верховної Ради, МОЗ та Міністерство освіти і науки продовжують дивувати замовленнями.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Серед останніх лотів на офіційному сайті майданчика електронної системи публічних закупівель ProZorro - квіти, оренда VIP-авто, Охоронні послуги та м'ясні делікатеси. Причому, на ці та ряд інших, абсолютно другорядних для тисяч українців речей, з держбюджету витрачаються мільйони. Днями цей список поповнило і МЗС України.

Раніше повідомляли, Володимир Зеленський розповів про останні слова підтримки Чапкіса на "Танцях з зірками": "Рухатися до останнього подиху".

Як повідомляв Знай.uа, Олена Кравець з головною зіркою "Кварталу" переграла Роксолану - Туреччино, зустрічай.

Знай.uа писав, Володимир Зеленський повідомив про відступ окупантів - воїни ЗСУ звільнили місто.