Популярна співачка Лоліта Мілявська має чимало прихильників. Тому зірка часто тішить їх новими хітами чи відеороботами. Цього разу зірка також приготувала новинку для своїх фанатів та анонсувала вихід нової пісні "Щекотно".
Про це Лоліта Мілявська написала на своїй сторінці в Instagram.
Так, співачка зазначила, що нову пісню "Щекотно" презентує вже у цю п'яницю, 18 червня. Судячи з короткого ролика, який опублікувала зірка нова пісня буде про найніжніше почуття - кохання.

Скріншот  сторінки Лоліти Мілявської
Скріншот сторінки Лоліти Мілявської

При цьому співачка відмітила, що зараз ретроградний Меркурій і цей період радять пересидіти без емоцій. Натоміть Лоліта вирішила, що краще створювати емоції й тому вже незабаром покаже нову пісню своїм фанатам.

Лоліта, фото: Instagram
Лоліта, фото: Instagram

"Зараз ретроградний Меркурій і астрологи стверджують, що краще пересидіти цей період без емоцій). Але я вирішила, що краще не сидіти, а створювати емоції❤️✌️В цю п'ятницю - Вихід пісні "Щекотно", - написала Лоліта Мілявська.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще