З теплої Австралії прийшли доволі тривожні новини. Місцеві екстрені служби повідомляють, що вдалося врятувати жінку, яка летіла у прірву з висоти 160-ти метрів. Жінку викинуло з легкового авто в результаті ДТП.

Інцидент стався на Золотому березі, біля селища Вонгаваллан (штат Квінсленд) в середу, 16 червня, приблизно о 7:30 ранку за місцевим часом.

Про це стало відомо завдяки повідомленню австралійського видання 7News.

Аварія на Золотому Березі (Австралія), фото: Twitter
Аварія на Золотому Березі (Австралія), фото: Twitter

Журналісти повідомляють, що жінку 35-ти років вдалося врятувати за допомогою лебідки. Служби екстреної допомоги, які дісталися місця події, спочатку не могли знайти її. Жінку виявили приблизно через дві години після того, як поліцейські почули її крики про допомогу.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Екіпаж авіаційної служби порятунку на вертольоті моделі Rescue 500 отримав завдання врятувати її. Її підняли на борт приблизно опівдні. Її було доставлено повітрям до лікарні принцеси Олександри в Брісбені з серйозною травмою руки і голови. Медики оцінюють стан жінки, як стабільний.

Аварія на Золотому Березі (Австралія), фото: Twitter
Аварія на Золотому Березі (Австралія), фото: Twitter

Також варто нагадати нашим читачам, що пройшов майже рік з моменту жахливої ДТП, яка сталася на території військової частини в Києві. Тоді п'яний майор Володимир Холодний на білій Toyota Prius скалічив трьох курсанток. Винуватець вийшов на свободу під заставу і надіслав постраждалим по 10 тисяч гривень.

Раніше повідомляли, львівські "Янголи на байках" рятують життя постраждалих у ДТП - "Завжди перші!".

Як повідомляв Знай.uа, жахлива аварія забрала підлітків, тільки починали доросле життя: так і не прокинулися після коми.

Знай.uа писав, п'яний водій забрав життя чотирьох дітей, і тепер може сісти на 25 років: "Ти вирвав моє серце".