Відома українська телеведуча програми "Аферисти в сiтях" Олена-Крicтiна Лебідь, також відома як наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка продовжує радувати шанувальників новим контентом.

Цього разу, в одному з випусків свого шоу, вона попередила шанувальників про аферу з комп'ютерними майстрами. Стати жертвою цих шахраїв може кожен, тому ведуча "Аферистів в сiтях"(Новий канал) закликала бути уважними.

Олена-Крicтiна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крicтiна Лебідь, фото: Instagram

У кожній області України на стовпах висять оголошення " Комп'ютерний майстер. Недорого. Виправлю, полагоджу". Багато людей попадаються на цей прийом, і стають жертвами аферистів.

Про це попередила ведуча проекту "Аферисти в сiтях", який Новий канал показує щопонеділка, Олена-Крiстiна Лебідь.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Спочатку все здається дуже правдоподібним. Приходить ввічливий хлопець, і починає розпитувати. Їх навчають відразу справляти позитивне враження.

"Вам перевстановити Windows? Буде краще працювати, антивирусник поставлю ще " - запитує він спочатку, а потім повертається і каже:"з вас вісім тисяч гривень". Вони просто користуються тим, що людина не розбирається в технологіях, і готовий погодитися на все що завгодно, аби комп'ютер нормально працював.

Олена Крістіна-Лебідь, скріншот: Instagram
Олена Крістіна-Лебідь, скріншот: Instagram

Якщо раптом, ви попалися на подібну аферу - не варто поспішати і відразу бігти за грошима. Спробуйте акуратно вивести його на чисту воду.

"Потрібно сказати, що у вас таких грошей немає і запропонувати викликати іншого фахівця, який покаже, що той реально зробив", — порадила ведуча Нового каналу.

До слова, не так давно телеведуча дала інтерв'ю, де розповіла про новий сезон шоу, та експерименти з іміджем та стосунки з батьками.

Раніше повідомляли, Олена-Христина Лебідь показала, хто ховається за лаштунками "аферистів в мережах": "Тепер Ви знаєте".

Як повідомляв Знай.uа, наречена Розенка Лебідь змінила вишиванку на костюм Єви: "роздягнутися нема в що...".

Знай.uа писав, Олена-Христина Лебідь станцювала сулейману з дірявими шкарпетками і наметом замість палацу: "будеш дружиною".