В українській столиці нова надзвичайна подія. Близькі та рідні шукають молоду людину, яка вийшла з дому і не повернулася. На його худі, в якому його бачили востаннє, чітко видно напис англійською Brave (хоробрий - пер.). Киянин пішов на роботу і перестав виходити на зв'язок.

Про це стало відомо завдяки повідомленню у спільноті "Київ Оперативний" у мережі Facebook.

Публікація "Київ Оперативний", скріншот: Facebook
Публікація "Київ Оперативний", скріншот: Facebook

"Увага! Розшук! Купрійов Олександр, 32 роки. 13.06.2021 р. пішов з дому за адресою: м. Київ, вул. Юрія Литвинського на роботу і близько 11:00 перестав виходити на зв'язок, і відтоді його місцезнаходження невідоме.

Прикмети: зріст 176 см, середньої статури, волосся коротке темне, очі сіро-блакитні. Був одягнений: чорно-бордове худі з білим написом "Brave", штани кольору хакі, чорні кросівки, поясна сумка чорного кольору і спортивна сумка чорно-оливкового кольору.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Особливі прикмети: татуювання у вигляді абстракції на правій лопатці, має шрам між бровами. Може перебувати на ринку Троєщина. При отриманні будь-якої інформації про можливе місцезнаходження, просимо телефонувати 068-777-0-112 або "102".", - пишуть у спільноті "Київ Оперативний".

Поліція, фото: Unian
Поліція, фото: Unian

Також варто нагадати нашим читачам дуже тривожний випадок, який стався в Миколаївській області. Ще навесні, 16 травня, до Миколаївського відділення Нацполіції поступило повідомлення про те, що в селі Дмитрівка, близько 15:00, трирічний хлопчик вийшов з будинку по вулиці Молодіжній і не повернувся.

До пошуків дитини приступили всі співробітники особового складу відділення поліції № 7 Миколаївського районного управління поліції. В результаті пошукових робіт хлопчика вдалося знайти. Як виявилося дитина не покидала житло, а сховалася в шафі і заснула.

Раніше повідомляли, у Києві зник 15-річний хлопчина в чорному костюмі - "Сам пішов".

Як повідомляв Знай.uа, що робити, якщо дитина загубилася, або зникла: правила безпеки для малюків і їх батьків.

Знай.uа писав, шукало все відділення поліції, а він спав: зниклого хлопчика знайшли в шафі.