Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість виставила ніжний кадр, прогулюючись вулицями міста сонячним літнім днем і примірявши стильне вбрання.

Так, артистка з'явилася перед камерами в білосніжній сорочці-оверсайз, облягаючій майці бежевого кольору з глибоким декольте, доповнивши елегантний образ нюдовим макіяжем з акцентом на очах, а також аксесуарами у вигляді масивного намиста з перлів.

Зірка поцікавилася у численних шанувальників, чи подобається їм така зміна зовнішності Ольги, адже зазвичай ведуча використовує мінімум декоративної косметики.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Як вам мій look?

Style by @annsliusar hair by @max_nago make @tamrikori"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Виглядаєте набагато старшою (((("," Старше😢 😢", " В цьому образі схожа на актрису з американського фільму...сучасно, стильно і відверто....проглядається характер", "Робота візажиста по техніці виконання професійна, але вас такий макіяж зробив іншою і додав кількість рочків", "ви стали молодшою Олю😍", " на себе не схожі ((".

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на "Інтері".