Український музикант, актор, учасник гурту Mozgi Олексій Завгородній, більш відомий під псевдонімом Позитив, поділився з багатотисячною аудиторією кумедним роликом у соцмережі Instagram.

Так, на опублікованому відео 32-річний ексучасник "Время и Стекло" в чорному смокінгу і брюках весело танцює для популярного майданчика TikTok. Здається, Завгородній захотів приєднатися до товариства тіктокерів, адже на його сторінці вже повно смішних відео.

@positiff_ua

Сосуняры😂 @u_c.baby

♬ Розовое Вино 2 - Yung Trappa & Morgenshtern

"Заходьте в Ytube на канал "Чарівний вантуз" і дізнайтеся як воно))? Посилання в сторіз 😉", - написав Олексій.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Дуже раді що ти береш участь у різних шоу ❤️", "Супер❤️❤️🔥🔥", "На початку дуже інтригуюче 🔥🙌", - зазначили коментатори.

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва і Позитив знову разом: "Love". Артист привітав з першим сольним концертом свою колегу Надію Дорофєєву, з якою він ще недавно співав в одному гурті групі "Время и Стекло".

Нагадаємо, Потап "розвіяв" Позитива після розлучення перевіреним способом: чоловіки зрозуміють.

Як повідомляв портал Знай.uа, Позитив не оцінив "темні справи" колишньої дружини і Насті Каменських: "Я люблю... Завжди буду". Олексій Завгородній відреагував на зізнання своєї колишньої дружини.

Також портал Знай.uа писав, що чоловік Дорофєєвої Дантес влаштував покатушки з відомою моделлю: ноги від вух.