Популярна співачка, чарівна і талановита артистка, представниця України на "Євробаченні" Злата Огневич потішила аудиторію шикарним постом в соціальній мережі.

Українська співачка регулярно радує шанувальників піснями переважно ліричної тематики. Нещодавно вийшов її кліп на пісню Океан. Також вона випустила польську версію своєї пісні Богиня. Дана ідея була підтримкою поляків у боротьбі проти скасування абортів.

Також Злата Огневич порадувала шанувальників відео в сторіз на офіційній Instagram-сторінці, на яку підписано триста двадцять тисяч осіб. На ньому вона продемонструвала свої танцювальні вміння. Жінка станцювала пристрасний танець на високих підборах.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

У підписі Огневич запросила шанувальників в танцювальну студію, в якій вона виступала.

Додамо, що нещодавно стало відомо про те, що Злата Огневич стане новою "Холостячкою" у другому сезоні популярного телешоу. Глядачам покажуть напружену боротьбу за руку і серце красуні.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян показав пафосним зіркам душу вуличного музиканта. Артист влаштував концерт прямо на вулиці в Києві.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тоня Матвієнко показала, під що відривалася до знайомства з Мірзояном: "Моя юність".

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян розкрив правду про роман з новою "Холостячкою" Златою Огневич: "приймаю душ, згадую..."