У середу, 16 червня, в Києві стався жахливий інцидент, який поставив на вуха цілий район. Бійцівський пес породи стаффордширський тер'єр ледь не відірвав вухо таксі. У мережі з'явилося відео, на якому видно все, що відбувається.

Стафф схопив "мертвою" хваткою таксу, а свідки намагалися їй допомогти. Боєць Нацгвардії зміг допомогти тварині, розчепивши її щелепи ножем. Відповідний ролик розмістили на Telegram-каналі "Киев сейчас".

У публікації уточнюється, що про стан обох собак і коли стався інцидент на даний момент нічого не відомо. Як відомо, в Україні вигул собак потенційно небезпечних порід без намордника незалежно від місця вигулу категорично забороняється.

Раніше ми писали про те, що у Дніпрі бійцівський пес породи стаффордширський тер'єр накинувся на дитину, поки хазяйка рахувала ворон: "Як таке можливо?"

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, на Львівщині сталася НП, там сусідський пес покусав 8-річного хлопчика. Дитина отримала значні пошкодження на обличчі. Хлопчика оперативно доставили в лікарню і передали медикам.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям хочуть заборонити вигулювати собак без намордників: "Якщо напав на людину...." Автор петиції вимагає, щоб в Україні збільшили покарання за те, що господарі вигулюють своїх собак без намордників.

Також портал Знай.uа писав, що під Одесою розгорілася справжня драма через смерть собаки. Жінка застрелила хаскі і похвалилася знімками трупа в мережі: "Господар, прийди і забери!"