Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде п'ятниця в Україні. Чого очікувати від кінця тижня, і чи можна буде погуляти без страху, що зараз почнеться злива.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, детально розписавши всю обстановку на найближчий час.

Південний циклон знову поливатиме періодичними дощами південь, схід і центр країни. Під час дощів будуть гриміти грози, сильний шквал вітру, а також, можливий град.

У західних і південних регіонах оселиться антициклон з назвою Zoe, тому істотних опадів очікувати не варто. Локальний дощик може хіба що зачепити південний захід, і частину Київської області.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Температура повітря складе від 24 до 29 градусів тепла. Тобто, досить жарко, потрібно одягнутися якомога легше, щоб було комфортно. На півдні та сході в останній тиждень більш прохолодна погода - від 20 до 24 градусів тепла.

У столиці п'ятниця, 18 червня буде спекотною, і причина не тільки в дозволі на роботу барів після 12:00, але і в температурі на вулиці - 28 градусів тепла.

Прогноз 18 червня, фото: Facebook
Прогноз 18 червня, фото: Facebook

Про серйозні дощі не повідомляється.

"Спека, яка зараз панує в багатьох країнах Західної та Центральної Європи, з Понеділка почне переміщатися в східному напрямку. Тому в Україні наступний тиждень обіцяє бути гарячим, тобто, до + 30-ти і за +30-ть. Візьміть це до уваги. Зелений тиждень буде в Україні ще з помірною спекою, з періодичними дощами на півдні, заході і в центральній частині. Літо нас почуло " - додала до прогнозу Наталка Діденко.

Нагадаємо, для людства найближчі кілька років стануть найспекотнішими для світу

Як повідомляв портал Знай.uа, Україну очікує аномальне літо: синоптик дала детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, що синоптики готують українців до аномальної літньої спеки :+ 40 градусів і бурі.