Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом.

Нещодавно знаменитість представила довгоочікувану навинку, якою так інтригувала аудиторію - композицію "Розовый дым".

Так, артистка з'явилася на обкладинці треку в короткому топі з глибоким декольте срібного кольору, демонструючи струнку фігуру і доповнивши образ макіяжем з акцентом на очах.

Сама зірка зізналася, що пісня "Розовый дым" - про те, як люди часто занадто романтизують стосунки, впевнені, що проблем і сварок в сім'ї бути не повинно. Коли ж людина знімає так звані рожеві окуляри, то може розчаруватися, а може спокійно прийняти реальність.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"ПРЕМ'ЄРА СИНГЛУ!

#Розовыйдым вабить і стелить на всіх цифрових майданчиках!

Кожна людина хоч раз в житті приміряла рожеві окуляри.

Але рано чи пізно їх доводиться знімати. Ми завжди надмірно романтизуємо відносини, думаємо, що якщо є любов, то ніяких проблем у відносинах і сім'ї бути не повинно, правда?

Практика показує, що це далеко не так.

І справа не в розчаруванні, а в прийнятті реальності. 💕"