В Україні, 18 червня 2021 року, За словами відомого синоптика Наталії Діденко, продовжаться нелюбимі багатьма дощі, що опинилися на нашій території з самого початку місяця. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

П'ятниця буде строкатою, синоптичною, адже Південний циклон не відстає і все ж буде періодами поливати Південні, східні та центральні області України дощами. Українці знову почують грози, які гримітимуть під час дощів, а також відчують раптові сильні зливи і град.
Північні і західні регіони будуть під владою антициклону Zoe, який постарається стримати негоду в певних областях. Там суттєві опади десь може і пройдуть, проте навряд чи. Укргідрометцентр повідомляє, що в більшості областей України вітер буде східного напрямку (5-10 метрів в секунду). Але на півдні все ж південно-східним (з такою ж силою, лише в Криму 7-12 метрів в секунду). Температура повітря вдень очікується +23℃ ...+31℃ і +12℃ ...+18℃ ніччю. Літню спеку першими зустрінуть мешканці Ужгорода, саме там очікується підвищення температури повітря до + 31.
Температура повітря в Києві буде близько + 27℃ ...+ 29℃ вдень, вночі + 15℃ ...+17℃. Вітер у столиці очікується східним (5-10 метрів в секунду). Опади можуть обійти столицю стороною, але локально де-небудь пройде легенький дощик.

"Спека, яка зараз панує в багатьох країнах Західної та Центральної Європи, з Понеділка почне переміщатися в східному напрямку. Тому в Україні наступний тиждень обіцяє бути гарячим, тобто, до + 30-ти і за +30-ть. Візьміть це до уваги. Літо нас почуло, прийшло!", - пише Наталка Діденко в публікації.

Прогноз погоди на 18 червня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 18 червня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, ведуча прославилася на весь iнтернет після курйозу в прямому ефірі: прогноз погоди ще ніколи не був таким смішним

Як повідомляв "Знай.ua", синоптики спрогнозували, якою буде погода на перший місяць літа

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Знай.ua писав, +40 і бурі: синоптики готують українців до аномальної літньої спеки