Ведуча популярної програми "Аферисти в сітях" Олена-Крістіна Лебідь в шостому сезоні проекту ходила на побачення з різними чоловіками. Так, вона поспілкувалася з турком-таксистом, любителем рольових ігор і навіть альфонсом. Причому останньому вона ще й примудрилася зірвати весілля.

Про це повідомляє пресслужба "Нового каналу".
У програму "Аферисти в сітях" звернулася бізнес-вумен Олена, яка попросила перевірити, чи зберігає їй вірність наречений. Сумніви щодо нього у неї з'явилися, коли той попросив подарувати йому на весілля спортивну машину.

Олена-Крістіна Лебідь, прес-служба " Нового каналу"
Олена-Крістіна Лебідь, прес-служба " Нового каналу"

"Фактично я до нього залицялася. Власне, я сама і запропонувала йому одружитися. Хочу перевірити - якщо я йому нічого не подарую, він що, на мені не одружується? Там що, порожнеча? Просто заплатила-купила? Це що, абонемент?"- задавалася питаннями Олена.

Тому Олена-Крістіна Лебідь взялася перевіряти цього мужичину на вірність. Вона прикинулася багатенькою дівчиною з власним бізнесом, яка запросила хлопця на консультацію з приводу дизайну будинку. Зустріч призначила нібито у себе вдома в приватному секторі. Під час спілкування ведуча як би запала на хлопця і почала його спокушати.
Варто відзначити, що обсипати Олену-Крістіну Лебідь компліментами хлопець почав буквально з порога, а коли дізнався, що вона — не тільки багата, але і самотня, перейшов до активних дій.

Олена-Крістіна Лебідь, прес-служба " Нового каналу"
Олена-Крістіна Лебідь, прес-служба " Нового каналу"

"Я з нею чисто з жалості. Вона бігала за мною, як собачка, мені і стало шкода", - сказав альфонс ведучій Нового каналу. І тут же полетів у басейн, адже цю фатальну фразу чула і Олена. Про весілля і дорогі подарунки, теж довелося забути.

Раніше повідомляли, Олена-Христина Лебідь показала, хто ховається за лаштунками "аферистів в мережах": "Тепер Ви знаєте".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua , наречена Розенка Лебідь змінила вишиванку на костюм Єви: "роздягнутися нема в що...".

Знай.ua писав, Олена-Христина Лебідь станцювала сулейману з дірявими шкарпетками і наметом замість палацу: "будеш дружиною".