Реаліті-шоу "Холостяк-11" далеко не всіх задовольнило своїм фіналом. Так, Михайло Заливако віддав перевагу Ганні Богдан, А не улюблениці публіки - Юлії Бельченко, яка отримала прізвисько "Зайка".

Юля частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям під час і після проекту стежать понад 210 тисяч осіб.

Цього разу красуня зробила своїм шанувальникам привабливу пропозицію. Так, Юля пропонує скласти їй компанію у відпустці, яка пройде в Албанії.

Як розповіла Бельченко, відпустка триватиме 8 ночей, виліт запланований на 7 липня. При цьому туристичний маршрут вже побудований і за її словами він "просто нереальний".

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

" Друзі, хто хоче скласти мені компанію у відпустці?🤗

Збираю групу в Албанію✅

👉 🏻Тривалість 8 ночей, виліт 7 липня

Туристичний маршрут вже продуманий і він просто нереальний😍

До речі, всі ці 8 днів ми будемо разом🥰

Коротше, знову вирішила полетіти з незнайомцями в подорож😬

Відпочинок організовує фірма @swttour_ukraine до проекту, я співпрацювала з ними як дизайнер🤓

🎉Вони дарують нам знижку 5%

Вже в аеропорту кожному члену групи я подарую подаруночок🎁

Летимо? ✈️", - написала в пості дівчина.

"Е-ескортниця 😂 😂 ❤ ️ знову з незнайомцями літаєш, тфу😂.
Гарного відпочинку 🙌❤️", "Джжжжжуууулз шикарнючая моя🔥", "Знову Джесіка в ескорті звинуватить 😂😂😂😂😂", "Я дуже б хотіла🔥❤️❤️але робота не відпускає 😢", "Шикарна Лялечка😍", "Який купальник 😂як у мене )) 😍", "Яка красунечка😍😍😍❤️я Дуже б хотіла полетіти з такою чудовою та позитивною людиною як ти.... ❤ ️ ❤ ️ ", "Ох у ж ця Юля!!! 😁 Натовп незнайомців і відпочинок 😱 Ну-ну-ну так себе вести", "почуття гумору 👌 😁 прилітай в Мюнхен, в гості:) можемо до речі тут міні тур при бажанні організувати", - писали в коментарях шанувальники.

Нагадаємо, раніше "Холостяк" Заливако показав Ганні Богдан, який він романтик: "тобі йде червоний"

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Холостяк" Заливако показав залізний торс, але українці "відвернулися": "Тіматі краще"

Також «Знай.иа " писав, що Юля "Зайка" зважилася на побачення і вже розповіла про шикарного незнайомця: "Холостяк" Заливако і поруч не стоїть