Реаліті-шоу "Холостяк-11" далеко не всіх задовольнило своїм фіналом. Так, Михайло Заливако віддав перевагу Ганні Богдан, А не улюблениці публіки - Юлії Бельченко, яка отримала прізвисько "Зайка".

Юля частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям під час і після проекту стежать понад 200 тисяч осіб.

Зараз стало відомо, що дівчина приїхала в Одесу на короткий відпочинок разом з подругою Надін, з якою подружилася на проекті "Холостяк".

"Як добре прокинутися, а тебе вже чекає кава з ранку ☺ ️
І не потрібно нікуди поспішати 👌
Останні місяців 6 мій час було розписано погодинно, а іноді і щохвилини 🙄

Результат: кола під очима і нервовий тик🙈
Спасибі, Надін, що витягла мене з цієї м'ясорубки часу 21 століття в @nemo_hotel_odessa 🙂 дякую за ранкову каву і дружнє плече 😘", - написала Юля.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Надін не знає до кого пристати не ведися на таких подруг будь розумнішим😢😂😢", "З подружкою завжди добре відпочивати", "Шкарпетки тягнемо, дівчатка, тяяяянем гарненько 😂👏👏", "Дві красуні", "Клас , треба вміти відпочивати, тоді і робота буде краще і ефективніше робитись ) а ви красуні ❤️", "Добрий ранок 😍😍", - писали в коментарях фоловерів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Юля " Зайка "з" Холостяка "проговорилася про смертельну хворобу:"ніхто не застрахований". Нещодавно "Зайка" торкнулася дуже важливу тему в соцмережах – онкологію. Дівчина супроводила пост відвертою фотографією, на якій вона зображена напівоголеною.

Як повідомляє портал «Знай.иа» За Юлю зайчика хворіли мільйони, а Заливако вибрав Богдан: чим запам'яталася найяскравіша учасниця "Холостяка". Ця дівчина вразила всіх і нікого не залишила байдужим

Також «Знай.иа " писав, що Абсолютно гола Юля " Зайка "опинилася у ванні подруги після" Холостяка": цілувалася з її"другом". Юля "Зайка" поділилася ідеєю для проведення часу з подругою