Сьогодні, 17 червня 2021 року, збірна України грає другий матч на Чемпіонаті Європи-2020 проти команди Північної Македонії.

Відомо, що попередню гру проти Нідерландів наші хлопці програли у важкій боротьбі з рахунком 2: 3. Тоді голи забили Андрій Миколайович Ярмоленко (на 75 хвилині) і Роман Олегович Яремчук (на 79 хвилині). За збірну Нідерландів забили Джорджиніо Вейналдум, Ваут Вегхорст і Дензел Дюмфріс.

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Також згодом українці дізналися про невеликому нібито конфлікті між Андрієм Ярмоленко і Марлосом, до пояснення якого навіть втрутився популярний журналіст, телеведучий і коментатор Віктор Вацко. Він заявив, що ніякої бійки між спортсменами не було. Подібні події - чисто "дружні" стосунки.

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Фінальний поєдинок нашої команди в груповому етапі Чемпіонату Європи відбудеться 21 червня, в наступний понеділок. Він відбудеться паралельно матчу Північної Македонії - Нідерланди, проти збірної Австрії. 19:00 за київським часом.

Андрій Ярмоленко забив другий гол на цьому чемпіонаті в нинішньому матчі проти команди Північної Македонії, в першому таймі на 29 хвилині. Через кілька хвилин збірна України знову закотила м'яч в ворота Північної Македонії на 34 хвилині. Другий гол забив Роман Яремчук.

Андрій Ярмоленко, фото: Instagram
Андрій Ярмоленко, фото: Instagram

Нагадаємо, є борода, скажеш - "Так": Обери найкрасивішого футболіста Євро-2020 з рослинністю на обличчі

Як повідомляв Знай.ua, вагітна дружина Зінченка Влада Седан потужно підтримала збірну перед Євро-2021: "Яка чарівна, в національних кольорах"

Також Знай.ua писав, гол Ярмоленко претендує на звання кращого м'яча 1-го туру Євро-2020: буде протистояти Роналду