Російська співачка українського походження Наташа Корольова активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,4 мільйона шанувальників.

Цього разу виконавиця привітала свою подругу і за сумісництвом концертного директора з днем народження.

За словами Корольової, вони пройшли за 30 років співпраці "вогонь, воду і мідні труби".

До свого привітання артистка виставила їх спільний кадр, на якому жінки тягнуться одна до одної за поцілунком, тримаючи в руках 2 ідентичних портрети.

"Во істину, Марінеллушка, @marinochkanarinskaya ми з тобою і в горі, і в радості; пройшли вогонь, воду і мідні труби! З днем Народження, Тебе! Тонка, ранима, талановита дівчинка Марина! Спасибі, що ти у мене є!",- написала співачка.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Спасибі тобі за все!!! Спасибі всім людям, хто 30 років тому посприяли нашій з тобою зустрічі! Вони ще тоді не знали, що ми РАЗОМ - це така неперевершена сила і енергія, яка буде не просто зносити все на своєму шляху, а й творити і створювати те, від чого людям буде добре!!! Спасибі моя велика частина життя! Я тебе дуже і дуже люблю!!",- подякувала Корольовій в коментарях її концертний директор.

"З днем народження, відмінна тітка !❤ ️ ", "З днем народження Марину!Здоров'я і щастя їй!!!🔥 😍 👏 ", "З днем народження Марина! Щастя, здоров'я і прекрасного тобі настрою в цей прекрасний, сонячний день.", "А кажуть що жіночої дружби не буває... Які красуні! Дружіть, будьте щасливі! Мариночку з Днем народження! Такі справжні, щирі, дуже і цікаві, молоді, Класні і заводні дівчата!!! Приїжджайте в Пітер! Сподіваюся ніщо не завадить нашій зустрічі та обміну енергією", - приєдналися до привітань шанувальники.

Нагадаємо, раніше Наташа Корольова показала, з ким розважається після зради Тарзана: "як ровесники"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Наташа Корольова анонсувала зустріч з Бабою Людою і Архипом Греком: "сімейний вихід"

Також «Знай.иа " писав, що Тарзан загладив зраду портретом королевою, Дружина в захваті: "він прекрасний"