Російська співачка українського походження Наташа Корольова активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,4 мільйона шанувальників.

Цього разу виконавиця привітала свою подругу і за сумісництвом концертного директора з днем народження.

За словами Корольової, вони пройшли за 30 років співпраці "вогонь, воду і мідні труби".

До свого привітання артистка виставила їх спільний кадр, на якому жінки тягнуться одна до одної за поцілунком, тримаючи в руках 2 ідентичних портрети.

"Во істину, Марінеллушка, @marinochkanarinskaya ми з тобою і в горі, і в радості; пройшли вогонь, воду і мідні труби! З днем Народження, Тебе! Тонка, ранима, талановита дівчинка Марина! Спасибі, що ти у мене є!",- написала співачка.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Спасибі тобі за все!!! Спасибі всім людям, хто 30 років тому посприяли нашій з тобою зустрічі! Вони ще тоді не знали, що ми РАЗОМ - це така неперевершена сила і енергія, яка буде не просто зносити все на своєму шляху, а й творити і створювати те, від чого людям буде добре!!! Спасибі моя велика частина життя! Я тебе дуже і дуже люблю!!",- подякувала Корольовій в коментарях її концертний директор.

"З днем народження, відмінна тітка !❤ ️ ", "З днем народження Марину!Здоров'я і щастя їй!!!🔥 😍 👏 ", "З днем народження Марина! Щастя, здоров'я і прекрасного тобі настрою в цей прекрасний, сонячний день.", "А кажуть що жіночої дружби не буває... Які красуні! Дружіть, будьте щасливі! Мариночку з Днем народження! Такі справжні, щирі, дуже і цікаві, молоді, Класні і заводні дівчата!!! Приїжджайте в Пітер! Сподіваюся ніщо не завадить нашій зустрічі та обміну енергією", - приєдналися до привітань шанувальники.

Нагадаємо, раніше Наташа Корольова показала, з ким розважається після зради Тарзана: "як ровесники"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Наташа Корольова анонсувала зустріч з Бабою Людою і Архипом Греком: "сімейний вихід"

Також «Знай.иа " писав, що Тарзан загладив зраду портретом королевою, Дружина в захваті: "він прекрасний"