Галина, яка народила в 60-річному віці, показала дочку, якій вже виповнилося п'ять років.

Ще кілька років тому про цю історію говорили всі. Засоби масової інформації обговорювали те, що трапилося, а тема виявилася гідна всіляких шоу і телепередач. На адресу сімейства також були спрямовані і негативні коментарі, більшість з яких містить думки про те, що дитина народжується слабким, болючим або з патологією, якщо жінка народжує в похилому віці.

народження дитини
народження дитини

Галина протягом усіх цих років спокійно приймали подібну критику. Вона заявляла, що усвідомлено йшла на цей вчинок, і розповіла про закоханість в чоловіка, з яким познайомилася ще будучи молодою і юною. Згодом Галина народила від нього сина, але незабаром розійшлася і ростила дитину поодинці.

Коли їй виповнилося 50 років, їй знову вдалося відчути себе коханою. Хоча чоловік був молодший за неї на вісім років. У ті ж роки помер її син, а новий чоловік зумів надати підтримку у всьому, тому вони і вирішили одружитися.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Народження дитини в 60 років, скріншот: Youtube
Народження дитини в 60 років, скріншот: Youtube

Далі Галина задумалася про дитину, а медики намагалися її відрадити, хоча жінка була непохитна у вирішенні. Народження малятка відбулося в 2015 році, її назвали Клеопатрою. І вже зараз їй п'ять років, вона росте веселою і дуже життєрадісною, любить дитячий сад і танцювати.

Люблячі один одного подружжя мають повноцінне сімейне щастя навіть при скромному заробітку і пенсії.

Народження дитини в 60 років, скріншот: Youtube
Народження дитини в 60 років, скріншот: Youtube

Нагадаємо, в Україні за добу потонуло три маленьких дитини - шукали місце, щоб сховатися від спеки

Як повідомляв Знай.ua, у Львові лікарі врятували хлопчика після зупинки серця: унікальне "друге народження"

Також Знай.ua писав, жінка народила чудових близнючок, але один загинув у перші ж хвилини: за життя другого боряться лікарі