Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила в Алмати, Казахстан, де провела фан-зустріч, відвідала місцеві визначні пам'ятки і дала кілька відвертих інтерв'ю, в тому числі на радіо "Авторадіо".

На фан-акаунті знаменитості і молдавського виконавця Дана Балана, з яким Тіні не перший рік приписують роман, з'явився відео-уривок з інтерв'ю, в якому артистка коментувала їх з Баланом відносини.

Зірка торкнулася теми скандалу, коли креативний продюсер телеканалу "1+1" Володимир Завадюк під час виступу на воркшопі "Ніч нових ідей" відверто заявив, що роман між Тіною і Даном був вигаданий навмисно і допоміг підняти рейтинги проекту. Виконавиця зазначила, що тоді їм з Даном довелося разом відстоювати їх почуття і почуття їх шанувальників.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"...І нам довелося разом відстояти наше ім'я, відстояти наших шанувальників, відстояти наші почуття.

І я рада, що вся ситуація розрулилася і всі все зрозуміли.

Подивимося, як доля управить наші серцеві струни...

Ні, більш контретної відповіді не чув ніхто. У тебе вийшов максимальний ексклюзив."