Найбільшою на планеті, за версією Книги рекордів Гіннесса, була кішка на прізвисько Хіммі з Австралії. Вага домашнього вихованця жителя штату Квінсленд Томаса Вайза становила більше 21 кілограма.

У десятирічному віці рекордсменка померла після тривалого лікування від сильного ожиріння.

кішка Хіммі, фото з соцмереж
кішка Хіммі, фото з соцмереж

Варто зазначити, що зараз на її місце претендує сіамська кішка з милим ім'ям Кеті. Ця п'ятирічна товстушка з Уралу важить 23 кілограми і при довжині 69 см виглядає справжньою пухнастою кулькою.

Обхват талії у Кеті – 70 см, а довжина вусів – 15 см. Господарі вихованця розповідають, що на вечерю вона зазвичай з'їдає приблизно 200 грам м'яса, і це не рахуючи риби на сніданок, а також сухого корму і молочних продуктів протягом дня.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

кішка Кеті, фото Guinness Records
кішка Кеті, фото Guinness Records

Варто зазначити, що найменша кішка в світі – представниця породи Манчкін на прізвисько Фіз Гьол. Дворічна тварина з Сан-Дієго (США) має зріст всього 15,24 см.

Раніше ми писали про те, що унікальна кішка регулярно прибирає вдома, натираючи все до блиску. Оригінальну здатність своєї кішки господарі помітили, коли робили ремонт у квартирі.

Нагадаємо, дівчина пригріла у себе вдома справжню "кішку-обортня": холодний погляд і нова шерсть.

Як повідомляв портал Знай.uа, собака подружилася з маленьким хлопчиком, тепер вони нерозлучні: більше дитини в 4 рази.

Також портал Знай.uа писав, що у Канаді домашній кіт з ОКР постійно натискає на злив унітазу. Господині прийшли величезні платіжки за комуналку.