Реп-виконавець Моргенштерн (Алішер Валєєв), який зараз є найпопулярнішим у Росії, подав до суду на Службу безпеки України.

Як передає Окружний адміністративний суд Києва, до них надійшов позов від скандального артиста. Так, Моргенштерн намагається оскаржити внесення до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці України, і як наслідок заборону на в'їзд в країну.

"Зараз суд вирішує питання про відкриття провадження за даним адміністративним позовом", - уточнили в ОАСК.

Моргенштерн, фото: Instagram
Моргенштерн, фото: Instagram

Варто зазначити, що на початку червня Алішер повинен був дати три концерти в Україні, але наприкінці квітня його занесли в чорний список Мінкульту. На думку представників СБУ, Моргенштерн пропагує культ насильства і жорстокості, а також вживання заборонених речовин.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Минулого року чоловік Насті Івлєєвої, репер Елджей виграв аналогічний позов до СБУ в ОАСК. Справою займався адвокат Євген Пронін, наречений ведучої проекту "Ходять чутки" Раміни Есхакзай. Відомо, що він також представлятиме інтереси Моргенштерна в суді.

Раніше ми писали про те, що Моргенштерн подарував своїй дівчині 5 мільйонів і торт з чл*ном: "См*ктати це талант".

Нагадаємо, Моргенштерн не змовчав після заборони в'їзду в Україну: "Роз**бемо стадіон".

Як повідомляв портал Знай.uа, Моргенштерна забирають в армію: з'явилися кадри з військкомату.

Також портал Знай.uа писав, як Моргенштерн схопився з інвалідного візка через Артура Пирожкова: "Я прийшов за правдою".