Відомий український підприємець і блогерка Даша Філатова вирішила висловитися з приводу Приватбанку. В який скандал потрапила фінансова установа цього разу.

Про це дівчина написала пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де детально про все розповіла.

Як виявилося, чоловік її подруги став жертвою страшної афери, яка, як виявилося, досить поширена.

Аферист приходить у відділення мобільного оператора, говорить про те, що втратив сім-карту, і просить її відновити. Людина надає всі засвідчують особу документи, і вже через півтори години бере кредити на ім'я істинного власника.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"У підсумку власник сім-карти повинен шарашкіним конторам гроші, відсоток на які зростає щомісяця і кожен день слухає дзвінки зеків-колекторів. У вас напевно виникло питання: звідки у чужої людини виявилися копії всіх документів, а головне - ФОТО в РУКАХ з картою ПРИВАТ Банку, яке ми робимо тільки в Приват банку?"- йдеться в повідомленні.

Пост про ПриватБанк, фото: скріншот
Пост про ПриватБанк, фото: скріншот

Жінка вирішила грунтовно заглибитися в це питання, і дізналася, що співробітники даної установи зливають копії документів шахраям, і коштує це всього лише 50 доларів.

В результаті, взяв гроші-плати, навіть якщо брали їх не ви. Людині тепер світять судові розгляди, поки аферисти спокійно живуть на пограбовані гроші.

ПриватБанк / фото : Zhaj.ua
ПриватБанк / фото : Zhaj.ua

Для того, щоб уникнути подібного, слід прив'язати сім-карту до паспорта, адже це займає всього 10 хвилин часу на сайті мобільного оператора, але сильно зменшує ризик попастися на прийом від аферистів.

Раніше повідомляли, операторка Приватбанку вразила українця грубістю: "дзвонить тобі якась... і починає".

Як повідомляв Знай.ua, Ощадбанк вимагає гроші за оформлення соціальних карт, кияни не задоволені: "шахраї".

Знай.ua писав, українець з карткою " ПриватБанку "втратив доступ до рахунку за одну мить:" дорогий клієнт, йди...".