Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

А нещодавно знаменитість виставив кумедне фото, позуючи в одному з київських парків з новими друзями - двома пухнастими песиками, породу яких Юрій так і не зміг визначити, припустивши, що це лайки або хаскі.

Для прогулянки спекотним літнім днем артист приміряв джинсові шорти, чорну футболку-оверсайз, сорочку і бейсболку, обіймаючи собачок. Варто відзначити, що у шоумена теж є чотиринога подружка - такса на прізвисько Буся, яку обожнюють не тільки дружина Вікторія і 6-річна донька Ліза, але і численні шанувальники.

"Лайки заслуговують на лайки )))

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Чи це хаскі? Хто в темі? )))#хаскі"

Фолловери не пройшли повз, взявшись вгадувати породу пухнастиків: "красивий 💖❤️🔥", " Хасякі❤️😍 🔥", "з блакитними очима хаска, а поруч маламут"," які гарні песики💓 💓 💓 💓"," так, хаскі!!!!! 👏👏👏👏👏👏💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗", "Більше схоже на маламутів))"," це хаскі))) справжнісінькі)))) красені)))", "Лайки тримайте лайки😍 😍 😂 😂".