Українська актриса, колишня головна героїня шоу "Холостячка" Ксенія Мішина часто радує шанувальників різноманітними публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 800 тисяч осіб.

Сьогодні, 18 червня, Мішина святкує день народження. Актрисі виповнилося - 32.

Про це нагадали на офіційному акаунті телеканалу "СТБ" в соцмережі Instagram.

"Вітаємо фантастичну і незрівнянну Ксенію Мішину (@ misha.k.ua) з днем народження❣

Бажаємо шалених емоцій, теплих обіймів та феєричних проектів та ролей🙌", - привітав Ксенію Мішину телекал "СТБ".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Мішина відома особистість в українському шоу-бізнесі. Крім вдалих ролей в серіалах і кіно (серіали "Кріпосна" і "Жіночі секрети"), встигла засвітитися в таких популярних шоу, як "Танці з зірками" ( де в парі з хореографом Євгеном Котом стали переможцями) і "Холостячка", де за її серце боролися 15 чоловіків, але перемогу здобув комік Олександр Еллерт. Зараз пара продовжує будувати свої стосунки після проекту.

На честь дня народження Ксенії Мішиної пропонуємо вам згадати її найяскравіші образи, яких у неї за весь час ведення сторінки в Instagram зібралося чимало.

Образи для фотосесій:

Образи на реаліті-шоу "Холостячка":

Серіали і кіно:

Образи для шоу "Танці з зірками":

Нагадаємо, раніше Еллерт зробив ризикований трюк за кермом заради "Холостячки" Мішиної: "Без рук можеш?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У відносинах Еллерта з "Холостячкою" Мішиною спливла ще одна жінка: "цвіте і пахне"

Також «Знай.иа " писав, що "Холостячка" Ксенія Мішина заявила про труднощі у відносинах з Олександром Еллертом: "розчарування"