Зовсім недавно в Інтернеті з'являлися кадри з окупованого Криму, на якому зображено місто Керч, затоплене після сильних опадів.

Так званий глава півострова Сергій Аксьонов теж був показаний в якихось фотографіях і відео, він прибув в Кримський населений пункт і пересувався по місту на човні. За ним слідували люди у формі МНС, які рухалися в бік міської лікарні, про що заявили журналісти.

Крим залило дощем, фото з соцмереж
Крим залило дощем, фото з соцмереж

Але ситуація в Криму залишається плачевною, адже слідом за Керчю велика вода прийшла і в Ялту, про що свідчать нові матеріали, зафіксовані на окупованому півострові.

Люди фіксують, як величезна кількість рідини зносить цілі автомобілі, припарковані біля тих чи інших житлових будинків. Один з авторів відео зізнається, що машина марки Mazda належить відомому йому Євгену. А ось другий житель Криму продемонстрував повне затоплення підземного переходу.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Бажання все таки збувається...🙂", "Хотіли води, отримаєте", "Треба акуратно мріяти про воду", "Набирайте баклахі дурні", "На це приємно дивитися", "Звідки стільки злості🙈 а якби у вас таке в місті сталося, теж би таке писали...", "Тепер можна лікувати коронавірус, є чим запивати таблетки😄", - пишуть користувачі в коментарях.

Окупований Крим, скріншот: Telegram
Окупований Крим, скріншот: Telegram

Нагадаємо, в затопленому Криму рятувальники супроводжують човни вплав: "Бойові Дельфіни"

Як повідомляв "Знай.ua", український військовий флот героїчно повернувся в рідну гавань з Криму

Знай.ua писав, про дачу доведеться забути — українцям заборонили мати нерухомість в окупованому Криму