Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако не надто часто, проте радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 200 тисяч осіб, після фінального вибору, зробленого на користь Анни Богдан (Сторожук).

Якось чоловік ділився своїми бажаннями і тим, що хоче відправитися в напівпустельний Регіон центральної частини Туреччини Каппадокію, щоб опинитися на одному з повітряних куль, чим і славиться це місце.

Михайло Заливако, Холостяк, фото з Instagram
Михайло Заливако, Холостяк, фото з Instagram

Михайло опублікував фотографію зі своєю обраницею, цілує його в щоку, поки він робить селфі. Заливако в підписі вказав, що вони в той момент перебували на висоті більше тисячі метрів над землею.

Крім того, у "Холостяка" обгоріле обличчя і він задався питанням, Що ж за емоціями.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"1000 метрів над землею, обгоріле обличчя і вона поруч. Шо по емоції?😂", - пише Михайло Заливако в публікації.

У коментарях знайшлися користувачі, які досі не відпустили ситуацію з вибором Анни Богдан у фіналі, замість Юлі "Зайки". "З нею ти сивієш😂", "Крутий тільки Міша, але якщо йому добре з нею нехай так і буде, але щирості в ній немає", "Добре виглядайте разом 🔥 щастя Вам))💓Але я була за Юлю Зайку😢", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Анна Богдан осідлала "Холостяка" Заливако посеред пустелі: "Завжди мріяла зробити це"

Як повідомляв "Знай.ua", Анна Богдан вже планує дітей з "Холостяком" Заливако: "Першим хоче сина"

Знай.ua писав, "Холостяк" Заливайко та Анна Богдан розповіли про кохання після проекту: "Робить все, щоб мені було добре"