Російська співачка українського походження Наташа Корольова активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,4 мільйона шанувальників.

Цього разу артистка вирушила провести добре час в компанії своїх друзів, серед яких засвітився і гуморист Володимир Винокур.

Так, на своєму відеозаписі Наташа Корольова показала по черзі всю компанію, яка зібралася, але найбільше "уваги" дісталося саме Винокуру. З ним артистка найдовше "балувалася" на камеру, пускаючи повітряні поцілунки.

"Що може бути прекрасніше ніж сніданок у колі друзів @idadostman @vladimir_vinokur @olialuk !!! Всім гарного настрою", - написала виконавиця.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"Класні фільтри, Винокуру прям 20🔥 👏", "Наташенька,я тебе обожнюю", " все життя тусня і кривлянки😂 😂 😂"," світ-дружба-жуйка )) красунчики 🔥", "отфотошопила всіх)))", "ви Класні, перевірені часом друзі👏"," який шикарний фільтр!!! Навіть Винокур як хлопчик🔥", " одні кривляки вікові..", "Винокур в масці або ж під немовля маска?", "Приколісти 🤣", " Наташа витівниця!", "Дуже-дуже милі і красиві.Якщо з вами Галкін.Вітаємо його з днем варення★✩★ Наташа.любимо))", - писали в коментарях шанувальники.

Нагадаємо, раніше Наташа Корольова показала, з ким розважається після зради Тарзана: "як ровесники"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Наташа Корольова анонсувала зустріч з Бабою Людою і Архипом Греком: "сімейний вихід"

Також «Знай.иа " писав, що Тарзан загладив зраду портретом королевою, Дружина в захваті: "він прекрасний"