Тест на covid-19 в "Борисполі", скріншот: YouTube
Тест на covid-19 в "Борисполі", скріншот: YouTube

Подорожі за кордоном для українців: куди, з якими тестами та вакцинами пускатимуть

Європейський Союз з 1 липня вводить єдиний ковідний паспорт, який вже назвали символом відновлення Шенгену. У той же час в Україні першу дозу щеплення від Covid-19 отримали майже два мільйони осіб, понад 300 тисяч з яких повністю вакцинувалися і отримують сертифікати.

Михайло Заливако та Анна Богдан, фото: Instagram
Михайло Заливако та Анна Богдан, фото: Instagram

"Холостяк" Заливако показав Анну Богдан в позі: прохід вузький

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Михайло Заливако виставив безліч Stories, на яких зображено фрагменти екскурсій Туреччиною. Так, виходячи з підпису до одного з них, він разом зі своєю коханою Анною Богдан опинився в підземному місті і навіть не може усвідомити, як все було спочатку побудовано.

Обмін валют, скріншот з відео
Обмін валют, скріншот з відео

Курс валют 19 червня вирівняє сили долара і гривні, євро відстає

Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на святкові вихідні, 19-21 червня 2021 року. Курс долара в порівнянні з показниками в п'ятницю, 18 червня, трохи виріс в ціні і тепер становить 27,02 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора. Таким чином, курс долара став дорожчим на дві копійки. При цьому євро зменшився в ціні на 16 копійок.

Прощання з Григорієм Чапкісом, facebook.com/yan.dobronosov
Прощання з Григорієм Чапкісом, facebook.com/yan.dobronosov

Григорія Чапкіса провели в останню путь: море квітів і сліз, камери і скорботний Зеленський

У Національній філармонії України в п'ятницю, 18 червня, відбулася церемонія прощання з легендарним танцівником і хореографом Григорієм Чапкісом. Поховали маестро на Байковому кладовищі. Знаменитий український танцюрист і хореограф, народний артист України Григорій Миколайович Чапкіс пішов з життя 13 червня на 92-му році. Останнім часом він багато хворів і перебував у лікарні.

Володимир Зеленський, скріншот: Telegram
Володимир Зеленський, скріншот: Telegram

Зеленський підняв мінімальну зарплату: хто отримає 20 тисяч і більше

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про підвищення зарплат медичним працівникам. Про це глава держави заявив особисто на прес-конференції, під час зустрічі з медперсоналом на честь Дня медпрацівника. Згідно з підписаним документом, зарплата середнього медичного персоналу складе не менше 13500 гривень, а ось лікарі отримуватимуть більше двадцяти тисяч гривень.