Тест на covid-19 в "Борисполі", скріншот: YouTube
Тест на covid-19 в "Борисполі", скріншот: YouTube

Подорожі за кордоном для українців: куди, з якими тестами та вакцинами пускатимуть

Європейський Союз з 1 липня вводить єдиний ковідний паспорт, який вже назвали символом відновлення Шенгену. У той же час в Україні першу дозу щеплення від Covid-19 отримали майже два мільйони осіб, понад 300 тисяч з яких повністю вакцинувалися і отримують сертифікати.

Михайло Заливако та Анна Богдан, фото: Instagram
Михайло Заливако та Анна Богдан, фото: Instagram

"Холостяк" Заливако показав Анну Богдан в позі: прохід вузький

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Михайло Заливако виставив безліч Stories, на яких зображено фрагменти екскурсій Туреччиною. Так, виходячи з підпису до одного з них, він разом зі своєю коханою Анною Богдан опинився в підземному місті і навіть не може усвідомити, як все було спочатку побудовано.

Обмін валют, скріншот з відео
Обмін валют, скріншот з відео

Курс валют 19 червня вирівняє сили долара і гривні, євро відстає

Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на святкові вихідні, 19-21 червня 2021 року. Курс долара в порівнянні з показниками в п'ятницю, 18 червня, трохи виріс в ціні і тепер становить 27,02 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора. Таким чином, курс долара став дорожчим на дві копійки. При цьому євро зменшився в ціні на 16 копійок.

Прощання з Григорієм Чапкісом, facebook.com/yan.dobronosov
Прощання з Григорієм Чапкісом, facebook.com/yan.dobronosov

Григорія Чапкіса провели в останню путь: море квітів і сліз, камери і скорботний Зеленський

У Національній філармонії України в п'ятницю, 18 червня, відбулася церемонія прощання з легендарним танцівником і хореографом Григорієм Чапкісом. Поховали маестро на Байковому кладовищі. Знаменитий український танцюрист і хореограф, народний артист України Григорій Миколайович Чапкіс пішов з життя 13 червня на 92-му році. Останнім часом він багато хворів і перебував у лікарні.

Володимир Зеленський, скріншот: Telegram
Володимир Зеленський, скріншот: Telegram

Зеленський підняв мінімальну зарплату: хто отримає 20 тисяч і більше

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про підвищення зарплат медичним працівникам. Про це глава держави заявив особисто на прес-конференції, під час зустрічі з медперсоналом на честь Дня медпрацівника. Згідно з підписаним документом, зарплата середнього медичного персоналу складе не менше 13500 гривень, а ось лікарі отримуватимуть більше двадцяти тисяч гривень.