Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако не надто часто, проте радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 200 тисяч осіб, після фінального вибору, зробленого на користь Анни Богдан (Сторожук).

10 червня 2021 року на просторах Youtube з'явилося велике інтерв'ю чоловіка з його коханою на Люкс ФМ.

Михайло Заливако та Анна Богдан, скріншот: Youtube
Михайло Заливако та Анна Богдан, скріншот: Youtube

Слава Дьомін поставив безліч питань про те, як Михайло потрапив в шоу "Холостяк", чи є він тренером в спортивному залі або все ж бізнесменом, він романтик чи ні, як мама впливає на відносини, чи повинен бути чоловік головним в сім'ї, навіщо проект "Холостяк" потрібен дівчатам, чи є секс на шоу тощо.

У якийсь момент Слава Дьомін вирішив процитувати колишню дівчину Михайла Заливако.

"Твоя колишня в мережі позиціонувала тебе як, цитата: "Зрадник, який страждає від комплексів і відчуває хворобливу залежність від думки матері", - говорить інтерв'юер.

Анна Богдан, Холостяк, фото з Instagram
Анна Богдан, Холостяк, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Момент такий, мені просто цікаво, яка колишня. Тому що, я впевнений на 400 мільйонів відсотків, з тими людьми, з якими я був у відносинах, прям у відносинах, таку дурницю ніхто не напише. Я навіть не знаю. Мені багато писали", - відповів Михайло Заливако.

Нагадаємо, "Холостяк" Заливако задумався над емоціями поруч з Ганною Богдан: "Щирості в ній немає"

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостяк" Заливако показав Анну Богдан у позі: прохід вузький

Знай.ua писав, Анна Богдан осідлала "Холостяка" Заливако посеред пустелі: "Завжди мріяла зробити це"