28 травня 2021 року, на телеканалі СТБ пройшов останній випуск "Холостяк. Життя після проекту", в ході якого українцям відповісти на безліч питань після 11 сезону з Михайлом Заливако.

Відкинута Юля "Зайка" частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч чоловік.

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

І якщо раніше вона запрошувала українців на побачення з собою, яке відбудеться 19 червня, цієї суботи, ходила на індивідуальну зустріч з таємничим незнайомцем і кликала фанатів у відпустку з нею, то зараз вона опублікувала легенький пост з відомою блогеркою Кенді Суперстар.

"Рожевий - наш улюблений колір💕", - пише Юля "Зайка" в публікації, опинившись на одній гойдалці разом з цією дівчиною під табличкою"Candy Julz".

Юля Зайка, фото з Instagram
Юля Зайка, фото з Instagram

"Зайчику б пішли ці туфельки-вушка зайчика на танкетці", "Просто красуні 🔥🔥❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Нереальні😍 😍 😍", "🔥🔥🔥 яке яскраве, літнє фото😍", "Просто красуні 🔥🔥❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Кльові😍😍😍😍😍🔥🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️❤️", "Милашки 🔥❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду
Показати ще

Нагадаємо, "Холостяк" Заливако задумався над емоціями поруч з Ганною Богдан: "Щирості в ній немає"

Як повідомляв "Знай.ua", Юля "Зайка" знайшла заміну "Холостяку" Заливако: летить на Відпочинок з красенями

Знай.ua писав, Юля "Зайка" остаточно забула "Холостяка" Заливако і відправляється у відпустку: "Натовп незнайомців і відпочинок"