За вікнами українців справжня літня спека, значить прийшов час подумати про те, як найкраще втамовувати спрагу. Цього разу ми розберемося, як приготувати компот з кабачків, який на смак, як ананасовий. Напій виходить смачним і ароматним, а головне - витрати практично мінімальні.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПро цей рецепт стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі "Кулінарія моє все".
Що потрібно на 3-літрову банку:
- кабачки-2 штуки середні без насіння;
- алича жовта-2 склянки;
- цукор-півлітрова банка;
- вода-2 літри;
- лимонна кислота - 1/4 чайної ложки.
Компот з кабачків. Покроковий рецепт:
Простерилизуйте банки будь-яким зручним для вас способом. Кабачки очистіть від шкури і насіння. Наріжте кубиками. Аличу промийте, обсушіть. Викладіть в банку кабачки і аличу. Воду закип'ятіть і залийте кабачки в банку. Нехай постоять 10 хвилин.
Потім воду злийте в каструлю, додайте цукор і лимонну кислоту, закип'ятіть і залийте кабачки. Закатати кришкою. Обов'язково укутайте банки ковдрою до повного охолодження. Зазвичай 2-3 дні. Ананасний компот полюбиться вашій родині.
Раніше повідомляли, Євген Клопотенко показав, що можна зробити з молодою картоплею: "Ніби вас боженька погладив".
Як повідомляв Знай.uа, що таке зупа, цинамон і пляцок? Словник найпопулярніших страв з галицької кухні.
Знай.uа писав, приготування кока-коли в домашніх умовах - не відрізнити від оригіналу.