День літнього сонцестояння є святом Сонця і найдовшим днем у році. Він настане 21 червня о 6 ранку 32 хвилини за київським часом, коли Сонце ввійде у знак Рака.

Як розповіла астрологиня Марина Скаді, літнє сонцестояння відповідає початку астрономічного літа і в астрології заведено вважати його початком знака зодіаку Рак. День як світлий час доби до цього моменту досягає своєї максимальної тривалості й після сонцестояння поступово починає зменшуватися, поступаючись ночі.

За словами астрологині, у людей з'являється підвищена прихильність до власного будинку, батьків, родини, дітей. А від 21 червня до 22 липня найкращий час для відновлення зв'язків у енергетичній системі свого Роду. Це період емоційного піднесення, тонкого сприйняття і проникливості, любові й творчості.

День весняного сонцестояння 2020, pexels.com
День весняного сонцестояння 2020, pexels.com

Варто пам'ятати, що Місяць керує знаком зодіаку Рак і ми спостерігаємо його багатоликість і мінливість, він постійно змінює свою фазу. День літнього сонцестояння — це День Сили, то багато хто зможе знайти джерела ресурсів, отримати їх з віддаленого минулого, що дозволить посилити свою життєву енергію.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Крім того, День літнього сонцестояння здавна вважається придатним для занять духовними практиками й проведення обрядів, а також для загадування бажань і складання планів на майбутнє півріччя.

Сонце / фото: Pixabay
Сонце / фото: Pixabay

Астрологиня радить цей день наповнити своє життя позитивом, любов'ю, комфортом. Також слід уникати контактів із неприємними людьми, не робити того, що є проти вашої волі. Особливо важливо почуватися гармонійно з навколишнім світом.

У період від 21 червня до 22 липня багато хто зможе позбутися своїх внутрішніх блоків, відновити зв'язок із Родом, з сім'єю, батьками, тобто отримати підтримку предків, виправити помилки, розв'язати кармічні вузли й поліпшити свою долю.

Нагадаємо, любовний гороскоп на червень: на кого чекають пристрасні емоції та палкі поцілунки. Що пророкують зірки в червні

Як повідомляв портал "Знай.ua", Павло Глоба розповів про еру Водолія: світ розділиться на добро і зло. Чоловік розповів про нову еру для Землі

Також "Знай.ua" писав, Молодик в Тельці: що це означає для кожного знака Зодіаку. Молодик внесе корективи для кожного