З Латвії прийшли дуже цікаві новини. У місті Рига на території районів Югла і Тейка силами муніципальної поліції були затримані три барана. Тварини бігали по місту і заважали дорожньому руху, переходячи дороги в недозволеному місці й на червоне світло.

Про це розповіла місцевому радіо співробітниця притулку для тварин.

"Реагуючи на дзвінки, що надійшли, поліцейські зловили одного барана на Югле, на вул. Саламандрас - за допомогою перехожого. На Тейку правоохоронці діяли вже разом з фахівцями притулку для тварин "Ulubele". Там було спіймано ще дві тварини. Зараз з ними все гаразд", - повідомила жінка.

Вівці на вулиці в Ризі, фото: lsm.lv
Вівці на вулиці в Ризі, фото: lsm.lv

"Овець, які бродили вулицями в ризькому мікрорайоні Тейка, ми зловили, і зараз вони знаходяться в притулку Ulubele. Всіх, яких бачили, зловили - їх було три, вони бродили, можна сказати, по всіх вулицях Тейки. Господар теж знайшовся - хто він, розголосити вам не можу, але він відгукнувся, подзвонив, всіх своїх овець перерахував, і поки каже, що не вистачає ще трьох.", - додала співробітниця притулку.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто розповісти нашим читачам, що це вже не перший такий унікальний випадок — раніше таке вже траплялося, теж у господарів тікали вівці, які гуляли під мостом, не завжди господарів вдається знайти. Якось минулого року зникла і коза, яку також доводилося ловити. Все закінчилося добре - її спіймали і повернули господарям. Часто тікають і коні.

Раніше повідомляли, киянин влаштував стрілянину через сварку з дружиною-швидка знадобилася продавщиці полуниці.

Як повідомляв Знай.uа, під Києвом спіймали банду монашок-шахрайок: зняли "порчу" за 5 тисяч і втекли.

Знай.uа писав, збирали на безбідну старість: дві пенсіонерки влаштували нарко-бізнес, заробляли на "нужденних".