Деякі українські міста потерпають від потопів. Дуже важка ситуація в Маріуполі і Дніпрі, передає телеграм-портал Новини.LIVE.

В Україні на 17-18 червня продовжилися нелюбимі багатьма дощі, що опинилися на нашій території з самого початку місяць.

У деяких регіонах стався справжнісінький потоп.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зокрема, п'ятниця видалася строкатою, синоптичною, адже Південний циклон не відстає і все ж буде періодами поливав Південні, східні та центральні області України дощами.

Українці в багатьох регіонах почули грози, в деяких випадках почули раптові сильні зливи і град.

При цьому в Маріуполі і Дніпрі було затоплено сумарно сто п'ятдесят дворів і шістдесят два будинки. Співробітникам ДСНС доводиться відкачувати воду. При цьому в парках міста Дніпро людям вдається ловити річкову рибу руками.

У місті Маріуполь 17 червня вода перелилася через дамбу Старокримського водосховища, яке оберігало жителів від річки Кальчик. На цей час рівень води знижують.

Нагадаємо, ведуча прославилася на весь Інтернет після курйозу в прямому ефірі: прогноз погоди ще ніколи не був таким смішним

Як повідомляв " Знай.ua", синоптики спрогнозували, якою буде погода на перший місяць літа

Знай.ua писав, +40 і бурі: синоптики готують українців до аномальної літньої спеки