Аліна Гросу анонсувала шанувальникам нову акцію. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в Instagram.

Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в соцмережах.

В Інстаграме вона користується шаленою популярністю, маючи чотириста п'ятдесят сім тисяч передплатників.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нещодавно вона продемонструвала відеозапис, в пості до якого запропонувала глядачам взяти участь в акції. Переможцям пообіцяли різні предмети одягу. На відеозаписі вона співає свій знаменитий хіт "Малинові губи " в приміщенні студії. На тлі можна побачити відображення звукорежисера.

Записуй відео: зніми себе під пісню малинові губи (кавери вітаються), став хештег #всятакаянавайбе і вигравай толстовку, худі, світшот або бомбер і ексклюзивний альбом від мене
, - повідомила вона.

Раніше ми писали про те, що Аліна Гросу, Артем Пивоваров і Надя Дорофєєва розповіли про свої хобі: чим займаються зірки у вільний час. Лілія Ребрик і Анатолій Анатоліч розповіли, хто зі знаменитостей варить свічки, а хто сам робить собі макіяж на концерти.

Нагадаємо, Настя Каменських, Аліна Гросу і Джамала розкрили секрет ідеального тіла до літа: "Ротик треба закрити".

Як повідомляв портал Знай.uа, Аліна Гросу зважилася на зміну зовнішності, шанувальники підтримали: "Данина моді".