На Донбасі вшанували пам'ять українських захисників, які віддали свої життя, звільняючи територію Лиманської громади від окупантів.

Про це ррассказали на сторінці Операції об'єднаних сил у Фейсбуці.

19 червня 2014 року на перехресті автодоріг населених пунктів Ямпіль - Озерне - Закотне загинули 16 солдатів ЗСУ.

"З нагоди цієї жалобної дати відбулися пам'ятні заходи, в яких взяли участь командувач об'єднаних сил генерал-лейтенант Володимир Кравченко, начальник відділу морально-психологічного забезпечення-заступник командувача ОС полковник Григорій Токар, представники Донецької обласної військово-цивільної адміністрації, жителі Лиманського територіальної громади , ветерани російсько-української війни", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Так, учасники мітингу висловили свої слова співчуття, подяки та підтримки висловили рідним і близьким загиблих в АТО.

Загиблих вшанували хвилиною мовчання, а також поклали квіти до пам'ятних знаків з портретами загиблих українських захисників.

На завершення мітингу-реквієму військовий капелан отець Руслан відправив поминальну молитву.

Нагадаємо, раніше Простий стоматолог пішов до лав ЗСУ в 49 років і врятував не одне життя: "щоб наближати перемогу"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Запустили "Орлана": окупанти на фронті намагалися "підглядати" через лінію розмежування

Також «Знай.иа " писав, що 12-річна Настя живе на окупованому Донбасі і мріє показати свої вірші захисникам :" з Україною в серці"