У Дніпропетровській області попрощалися з воїном Іваном Ковальовським, який служив в окремій мотопіхотній бригаді імені гетьмана Івана Виговського. Про це повідомляє пресслужба ОК "Північ" у Facebook.

48-річний захисник з позивним "Африка" помер від вогнепального поранення в спину 26 квітня в районі операції Об'єднаних сил в Донецькій області.

Ковальовський родом з Івано-Франківської області, але поховали його в селі Миколаївка Дніпропетровського району, де його з війни чекала сім'я – дружина і двоє дітей.

похорон Івана Ковальовського, фото з Facebook
похорон Івана Ковальовського, фото з Facebook

Покійний боєць вже був поранений під час АТО, він підірвався на розтяжці і отримав серйозні травми. Потім Іван повернувся на фронт. Позивний "Африка" військовий отримав, бо служив у Сьєрра-Леоне.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

похорон Івана Ковальовського, фото з Facebook
похорон Івана Ковальовського, фото з Facebook

Попрощатися з українським захисником приїхали офіцери ОК "Північ", побратими з рідного підрозділу і бригади, рідні та друзі. Похорон відбувся за всіма військовими канонами на місцевому кладовищі.

Поховання героя пройшло за участю почесної варти та військового оркестру. На згадку про полеглого воїна лунав військовий салют.

Нагадаємо, вибух ворожої міни забрав життя воїна ЗСУ: троє його побратимів дивом залишилися живі.

Як повідомляв портал Знай.uа, захисник Петро пішов на війну і ледь не загинув в окопі від ворожого снаряда: "Вищі сили відвели біду".

Також портал Знай.uа писав, що ЗСУ викрили терористичну групу на Луганщині: хотіли розпорошити небезпечну речовину.