Георгій Бущан став 7-м воротарем збірної України, який зумів парирувати пенальті.

Так, Бущан відбив пенальті в матчі з Північною Македонією на Євро-2020.

Всього за історію воротарі української збірної виграли 11 пенальтійських дуелей: 5 - в чемпіонатах Європи, 3 - в товариських матчах, 2 - в чемпіонатах світу і 1 - на міжнародному турнірі. У трьох поєдинках один на один відзначилися Андрій П'ятов і Олександр Шовковський, пише Sport.ua.

Список воротарів збірної України, що відображали пенальті:

– Олександр Помазун;

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

– Дмитро Тяпушкін;

– В ячеслав Кернозенко;

– Олександр Шовковський (3);

– Олександр Рибка;

– Андрій П'ятов (3);

- Георгій Бущан.

Довідка: ЧМо - відбірковий турнір чемпіонату світу; ЧЕф - фінальний турнір чемпіонату Європи; ЧЕо - відбірковий турнір чемпіонату Європи; МТ - міжнародний турнір; ТМ - товариський матч.

Раніше ми писали, київський клуб "Динамо" почав масштабні зміни в підрозділі клубу по роботі з уболівальниками.

Так, на роботу в "Динамо" був запрошений Богдан Лобановський - онук легендарного тренера Валерія Лобановського.

Нагадаємо, раніше Ледь не повторив долю Еріксена: капітан збірної не витримав спеки під час матчу Євро-2020". Під час футбольного матчу Євро-2020 постраждав один з футболістів.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Андрій Ярмоленко потролив Кріштіану Роналду через падіння акцій Coca-Cola: "Зв'яжіться зі мною!" Андрій Ярмоленко вирішив виправити ситуацію

Також «Знай.иа " писав, що Як українці грали у футбол сто років тому: архівні фото команд Галичини. На початку ХХ століття на Галичині вперше з'явився такий вид спорту як футбол.