У Києві на НСК Олімпійський зустрілися у 25 турі УПЛ Динамо та Олександрія. Кияни випереджали команду Шарана лише на 3 бали і не мали права навіть на нічию після перемоги Зорі над Колосом (луганчани відірвалися на 3-очкову відстань). Динамівці виграли всі матчі сезону в Олександрії, правда в чвертьфіналі Кубка України довелося доводити справу до овертайму.

Динамо, фото: youtube
Динамо, фото: youtube

Перший удар стався на 6-й хвилині. Сидорчук вивів з-під пресингу перекладом на фланг. Андрієвський подав зліва, а Цитаишвили ефектно боковими ножицями пробив над воротами. Гіо ледь не привіз момент на свої ворота, коли вибивав снаряд перед своєю штрафною.

Киянам неймовірно фартануло, коли Банада вдарив в ногу Сидорчука замість удару по воротах. Цитаишвили заробив пенальті на 13-й. Георгій легко обіграв суперника, а Кирило Ковалець врізався в спину вінгера киян. Романів не сумнівався.

Відомо, що в останні роки команди проводили рівні поєдинки в столиці, а їх долю переважно вирішував один забитий м'яч.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в ЗМІ заговорили про "старого" нового тренера для Динамо, хто може очолити біло-синіх.

Як повідомляв Знай.uа не Мілан і не збірна - Андрій Шевченко отримав власне... пиво.

Знай.uа писав, захисника Динамо пограбували після програшу Шахтарю - "Поверни...".