Син Григорія Чапкіса прокоментував прощальні слова Володимира Зеленського щодо свого батька. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці.

Знаменитий український танцюрист і хореограф, народний артист України Григорій Миколайович Чапкіс пішов з життя 13 червня на 92-му році. Останнім часом він багато хворів і перебував у лікарні.

Володимир Зеленський прокоментував загибель відомого артиста. Президент України повідомив, що танцюрист був великим танцюристом, людиною, особистістю. Також Володимир Зеленський зазначив, що для нього Григорій Чапкіс буде вічним.

Ситуацію прокоментував син Григорія Миколайовича на своїй посаді в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ви розумієте, що змінили життя людей на краще, коли президент країни, яку Ви так любите, Україна робить пост на вашу честь. Ти дійсно тато-легенда!
, - зізнався Грег Чапкіс.

18 червня відбулася церемонія прощання з легендарним танцівником і хореографом Григорієм Чапкісом. Поховали Маестро на Байковому кладовищі.

Григорій Чапкіс, фото: Facebook
Григорій Чапкіс, фото: Facebook

Провести відомого хореографа в останню путь прибув і президент Володимир Зеленський. Церемонія поховання на Байковому кладовищі була запланована на час з 13: 00 до 15: 00.

Нагадаємо, Григорія Чапкіса провели в останню путь: море квітів та сліз, камери і скорботний Зеленський. Відбулася церемонія прощання з легендарним танцівником та хореографом Григорієм Чапкісом

Як повідомляв портал "Знай.ua", Влад Яма звернувся до покійного Чапкіса востаннє: "Обіцяли, що станцюєте на моєму 80-річчі". Влад Яма згадав зворушливий момент з Чапкісом

Також "Знай.ua" писав, любов і танці: найважливіші жінки в житті покійного Григорія Чапкіса. Всі стосунки легенди "Танців з зірками"