Знаменитий український танцівник, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма присвятив пост в Instagram своєму покійному наставнику і колезі Григорію Чапкісу.

Як відомо, 91-річна легенда українського шоу-бізнесу помер в ніч на 14 червня після тривалої хвороби.

"Григорій Миколайович... Навіть мої близькі друзі впевнені, що я ваш учень. Формально я не ходив на ваші заняття, але намагався при кожній нашій зустрічі. Навчався поставі, ході, відношенню до роботи і... до жінок. Вчився красиво складати і елегантно жартувати. Вчився поважати Його Величність Танець. І цінувати кожну мить на сцені та не тільки. Ви приклад для тисяч людей.

Григорій Чапкіс, скріншот з відео
Григорій Чапкіс, скріншот з відео

Ви обіцяли, що станцюєте на моєму 80-річчю, як це зробив я на вашому. Як же це красиво сказано... За сусіднім гримерним столиком Ви завжди просили зробити Вас "молодшим за Яму". І адже завжди виходило. Дякую долі за зустріч з такою людиною. Обіцяю пам'ятати. Обіцяю розповідати про Вас новим поколінням. Аплодую стоячи... Ваш "молодий друг", як ви мене називали..." - написав Яма.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, Володимир Зеленський розповів про останні слова підтримки Чапкіса на "Танцях з зірками": "Рухатися до останнього подиху".

Як повідомляв портал Знай.uа, Могилевська зі сльозами звернулася до покійного Чапкіса: "Дякую за наше весілля".

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк трепетно вшанувала пам'ять покійного Григорія Чапкіса: не стримала сліз.