Найпростіший рецепт, який врятує вашу ягоду від паразитів. Про це повідомляє телеграм-портал щоденник дачника.

В Україні попри постійні дощі стартував сезон полуниці. Цю яскраву і ароматну ягоду люблять як дорослі, так і діти.

Проте відзначимо, що зараз на полуницю досить висока ціна. В результаті холодної весни, вегетація рослин затрималася на цілих два тижні. У зв'язку з цим, в Україні помітили зростання цін на овочі та фрукти.

Ватрушка з полуницею, скріншот із відео
Ватрушка з полуницею, скріншот із відео

Крім цього, дана ягода дуже вразлива від гнилі і паразитів. Проте від цієї ситуації легко можна знайти засіб-розчин перекису водню.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Вона виконує функцію антисептика, яка вбиває як бактерії, так і віруси. Фахівці радять використовувати тривідсотковий перекис.

Для того щоб приготувати розчин, потрібно використовувати дві столові ложки перекису на один літр води.

Полуниця, скріншот: Youtube
Полуниця, скріншот: Youtube

Зробленим розчином треба обробляти всі полуничні кущі вранці або ввечері. Щотижня слід повторювати дану дію протягом усього сезону.

Раніше повідомляли, як виростити Солодкий горошок на власному городі-кілька простих дій. Як домогтися смачного і рясного врожаю горошку простими діями.

Як повідомляв Знай.ua, в Україні створили екологічні пакети з кукурудзяного крохмалю: забудьте про Пластик. Нова розробка на 100% біорозкладана і компостується в домашніх умовах.

Знай.ua писав, жива підгодівля для соковитого буряка: урожай буде м'яким і без гіркоти.