Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Настя Каменських зізналася, що їй пропонували гроші за інтим

Настя Каменських зізналася, що їй пропонували інтим за гроші. Про це вона розповіла в інтерв'ю Люкс ФМ. Нещодавно Настя Каменських зізналася, що отримувала пропозицію від заможних людей надавати інтимні послуги за гроші. При цьому вона була в непростому фінансовому становищі.

День батька, скріншот: Youtube
День батька, скріншот: Youtube

Привітання у віршах до Дня батька 2021: щоб порадувати коханих чоловіків до сліз

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

20 червня 2021 року українця святкують дуже важливе сімейне свято День батька. Пропонуємо вам до цього свята добірку цікавих і гарних привітань, щоб чоловікам було приємно, що про них і їх "посаду" пам'ятають. Зберігайте і не забудьте привітати батьків.

Аліна Гросу, скріншот: Youtube
Аліна Гросу, скріншот: Youtube

Аліна Гросу показала нового чоловіка і це не Полянський

Нещодавно Аліна продемонструвала відеозапис, в пості Instagram в якому запропонувала глядачам взяти участь в акції. Переможцям пообіцяли різні предмети одягу. На відеозаписі вона співає свій знаменитий хіт "Малиновые губы" в приміщенні студії. На фоні можна побачити відображення звукорежисера.

Потоп у Дніпрі, фото: скріншот з відео
Потоп у Дніпрі, фото: скріншот з відео

У ряді українських міст стався справжній потоп: ловлять карасів руками в парках

Деякі українські міста потерпають від потопів. Дуже важка ситуація в Маріуполі та Дніпрі. В Україні на 17-18 червня продовжилися нелюбимі багатьма дощі, що опинилися на нашій території на початку місяця. Зокрема, п'ятниця видалася строкатою, синоптичною, адже Південний циклон не відстає і все ж періодами поливав південні, східні та центральні області України дощами.

зарплата, скріншот з відео
зарплата, скріншот з відео

Українським роботодавцям пояснили, що загрожує за невиплату зарплати: космічні штрафи і арешти

Роботодавець повернув гроші працівникові злякавшись наслідки з боку закону. Про це розповів Моргун О.С. Юрист опублікував відео, де розповів, яке покарання загрожує недобросовісним роботодавцям і розповів повчальну історію.